DSpace Repository
Comparación bromatolígica y antioxidante de tres tipos de maíz (Zea Mays L.) blanco, morado y negro del Estado de Michoacán
Login
español
English
DSpace Home
→
Repositorio Digital Académico
→
Área de Ciencias de la Salud
→
Tesis de Ciencias de la Salud
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Comparación bromatolígica y antioxidante de tres tipos de maíz (Zea Mays L.) blanco, morado y negro del Estado de Michoacán
Iliana Hernández Pino
URI:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/457
Date:
2019
Description:
Tesis de Licenciatura de Nutrición
Show full item record
Files in this item
Name:
Texto_completo.pdf
Size:
2.664Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Tesis de Ciencias de la Salud
[376]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register