UVAQ
Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.uvaq.edu.mx:8080/jspui/handle/123456789/678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAna Lucia Mora Espinoza
dc.contributor.authorAurora Chacon Carapia
dc.date.accessioned2023-07-07T08:50:32Z-
dc.date.available2023-07-07T08:50:32Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/678-
dc.descriptionTesis de Licenciatura en Nutrición
dc.format.mediumArchivo digital
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoes_mx
dc.relation.ispartofÁrea de Ciencias de la Salud
dc.titleElaboración de refresco de bajo índice glicémico
dc.typeTexto
dc.rights.holderUniversidad Vasco de Quiroga
Appears in Collections:Tesis de Ciencias de la Salud

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Texto_completo.pdf946.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.