UVAQ
Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.uvaq.edu.mx:8080/jspui/handle/123456789/457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMercedes Victoria Urquiza Martínez
dc.contributor.authorIliana Hernández Pino
dc.date.accessioned2023-07-02T17:04:41Z-
dc.date.available2023-07-02T17:04:41Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/457-
dc.descriptionTesis de Licenciatura de Nutrición
dc.format.mediumArchivo digital
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoes_mx
dc.relation.ispartofÁrea de Ciencias de la Salud
dc.titleComparación bromatolígica y antioxidante de tres tipos de maíz (Zea Mays L.) blanco, morado y negro del Estado de Michoacán
dc.typeTexto
dc.rights.holderUniversidad Vasco de Quiroga
Appears in Collections:Tesis de Ciencias de la Salud

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Texto_completo.pdf2.73 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.