UVAQ
Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAbel Suárez Castro
dc.contributor.authorIngrid Rubi Romero Campuzano
dc.date.accessioned2023-05-29T06:32:35Z-
dc.date.available2023-05-29T06:32:35Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/392-
dc.descriptionTesis de Licenciatura en Nutrición.
dc.format.mediumArchivo digital
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoes_mx
dc.relation.ispartofÁrea de Salud
dc.titleInnovación alimentaria: Formulación de tostadas de haba (vivia faba l) fortificadas con hierro (fumarato ferroso)
dc.typeTexto
dc.rights.holderUniversidad Vasco de Quiroga
Appears in Collections:Tesis de Ciencias de la Salud

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
portada.pdf161.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Texto_completo.pdf2.22 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.