UVAQ
Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.uvaq.edu.mx:8080/jspui/handle/123456789/1840
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMiguel Vázquez García
dc.contributor.authorFernando Rodríguez Miranda
dc.date.accessioned2023-08-20T03:26:21Z-
dc.date.available2023-08-20T03:26:21Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1840-
dc.descriptionTesis de Maestría en Cocina de Vanguardia y Alta Gerencia
dc.format.mediumArchivo digital
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoes_mx
dc.relation.ispartofÁrea de Negocios
dc.titleEstudio de mercado de una propuesta gastronómica de cocina Tex-Mex en Morelia, Michoacán
dc.typeTexto
dc.rights.holderUniversidad Vasco de Quiroga
Appears in Collections:Tesis de Negocios

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Texto_completo.pdf7.33 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.