UVAQ
Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDeyanira Eunice Castellón Rivera
dc.contributor.authorGénesis Dayanna Mendoza Izazaga
dc.date.accessioned2023-08-20T03:26:20Z-
dc.date.available2023-08-20T03:26:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1835-
dc.descriptionTesis de Licenciado en Gestión Empresarial
dc.format.mediumArchivo digital
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoes_mx
dc.relation.ispartofÁrea de Negocios
dc.titlePropuesta para la elaboración y comercialización de endulzante a base de la flor de la palma cocotera
dc.typeTexto
dc.rights.holderUniversidad Vasco de Quiroga
Appears in Collections:Tesis de Negocios

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Texto_completo.pdf1.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.